Gratis verzenden vanaf 50 euro

Resultaten afvallen met de Pu Erh Slankheidskuur

Het gebruik van de Pu ErhSlankheidskuur leidt tot aanzienlijke gewichtverliezen. Hieronder vindt u de resultaten van enkele van onze tevreden cliënten:

Ellen B. uit Geleen, 8 kilo afgevallen met de Pu Erh Intensief Kuur:

Ik heb een aantal maanden geleden de Intensief kuur gedaan. Ik had niet echt veel overgewicht (woog 63 kg en ben 1.63 m). Nu, een aantal maanden later, weeg ik 55 kg en voel me beter dan ooit, en dat is aan mijn buitenkant ook heel goed te zien. Ik zie het niet alleen zelf, maar mijn hele omgeving. Ik krijg telefoontjes van mensen die via via horen, dat Chinese thee zo goed helpt en dat kan ik bevestigen.

Rob ter K. uit Bussum, 12 kilo afgevallen met de Pu Erh Totaalkuur:

Ik ben zelf 26 jaar maar ben altijd al vrij stevig geweest. Ondanks dat ik veel sport kreeg ik het er niet af. Dankzij de Pu Erh Totaalkuur ben ik in 11 weken tijd 12 kilo afgevallen en voel me nu echt prima. Ik had dit gewicht al veel eerder moeten hebben, maar het is me niet gelukt tot nu toe. Ik wil dan ook het team van Getslim.nl enorm bedanken!

Erica de V. uit Heilig Landstichting, volgt 2 keer per jaar een Detox Kuur:

Zoals jullie wel weten ben ik een tevreden gebruiker van jullie detox kuren. Ik gebruik ze al ruim 5 jaar. Daarom dacht ik dat het misschien wel leuk is om mijn reactie aan de resultaten toe te voegen. Ik ben zelf tevreden met mijn gewicht, maar het voelt erg goed om regelmatig te ontslakken. Ik volg 2 keer per jaar de Pu Erh Detox Kuur, in de zomer en de winter gebruik ik de Pu Erh Detox Kuur. Ik voel me er prettig bij en wil dit nog lang op deze manier blijven doen.

Monique van H. uit Meppel, 13 kilo afgevallen met de Pu Erh Intensiefkuur:

Voordat ik met de kuur begon heb ik de Detox Kuur gevolgd om eerst mijn lichaam te ontgiften. Dit heeft een goed resultaat gehad op mijn afslankproces. Ik ben met behulp van de Pu Erh Intensiefkuur van kledingmaat 46 naar 40 gegaan.

Saskia F. uit Roermond, 8 kilo afgevallen met de Pu Erh Standaardkuur:

De kuur was echt fijn voor mij omdat ik toch gewoon driemaal per dag kon eten! Hierdoor had ik elke dag voldoende energie voor op mijn werk. Bovendien ben ik gek op thee.

Henk van de W. uit Rotterdam, 25 kilo afgevallen met de Intensiefkuur.

Voordat ik begon met de afslankkuur heb ik eerst de Pu Erh Detox Kuur gebruikt. Vervolgens ben ik met de eerste Pu Erh Intensiefkuur 17 kilo afgevallen en met de tweede kuur 8 kilo. Ik ben van 118 naar 93 kilo gegaan en voel me een heel ander mens! Ik kan de Pu Erh Slankheidskuur iedereen aanraden.

Sanne D. uit Goes, 4 kilo afgevallen met de Pu Erh Aanvangskuur.

Ik voelde me erg goed bij de kuur. Daarnaast heb ik geen vocht meer in mijn benen en een betere stoelgang.

Johan de V. uit Amersfoort, volgde de Detox Kuur.

Ik wilde mijn lichaam eens reinigen omdat ik nogal een ongezonde levensstijl heb. Hierbij heb ik gekozen voor de Pu Erh Detox Kuur, omdat ik mijn lichaam intensief wilde reinigen. Ik volg de Detox Kuur nu twee keer per jaar omdat ik me er zo goed bij voel. Mijn bloeddruk is gedaald en mijn cholesterol is afgenomen.

Erik C. uit Uden, 11 kilo afgevallen met de Pu Erh Intensiefkuur.

Jarenlang heb ik in het zakenleven een ongezond bestaan gehad. Lange dagen en ongezond eten. Het gebruik van de afslankkuur heeft er niet alleen voor gezorgd dat ik 11 kilo afgevallen ben, maar mijn eetpatroon is ook 'genormaliseerd'. Doordat je 3 keer een maaltijd moet nemen bij de kuur; 's ochtends, 's middags en 's avonds ben ik afgestapt van mijn onregelmatige eetpatroon en dat heb ik na de kuur weten te handhaven. Ik blijf nu 3 maal daags een gezonde maaltijd nemen, uiteraard met een aantal tussendoortjes, maar mijn gewicht is nu ruim 4 maanden na de kuur nog steeds stabiel!

Pu Erh Thee

Pu Erh Thee

De Chinese Afslankthee!