Gratis verzenden vanaf 50 euro

Veelgestelde Vragen

Hieronder treft u de antwoorden aan op veel gestelde vragen met betrekking tot de Pu Erh Slankheidskuur. Mocht u echter nog vragen hebben, dan kunt u een e-mail sturen naar: info@getslim.nl

Wij zullen uw vragen binnen 24 uur beantwoorden.

Wat houden de verschillende slankheidskuren in?

Alle slankheidskuren zijn natuurlijke slankheidskuren, die alleen gebaseerd zijn op planten- en kruidenextracten. Het draait bij onze slankheidskuren om de combinaties van de verschillende producten van de kuur, welke diverse actieve bestandsdelen bevatten.

Het is belangrijk om te weten wat deze slankheidskuren wel zijn en wat ze niet zijn. Onze slankheidskuren zijn niet gebaseerd op een dieet, noch op maaltijdvervangende producten. Zij werken op basis van actieve bestanddelen die uw vetverbranding versnellen en uw stofwisseling stimuleren.

Moet ik maaltijden overslaan?

Nee, het is geen dieet of maaltijdvervangend product. De kuren versnellen uw vetverbranding en verbeteren uw stofwisseling. Zowel tijdens als na de kuur neemt u 3 maaltijden per dag. Ontbijt, lunch en diner. Daarnaast neemt u tussen de maaltijden een gezond tussendoortje, dit zijn er ook 3 per dag. Hierdoor is dit tevens een gezonde manier van afvallen, omdat u dus al uw benodigde voedingsstoffen via uw voeding binnen krijgt.

Een ander belangrijk aspect is, dat door het behoud van uw eetpatroon het jojoeffect wordt vermeden, omdat u zowel tijdens als na de kuur 3 maaltijden en 3 tussendoortjes nuttigt. Na de kuur hoeft uw lichaam niet over te schakelen naar een grotere hoeveelheid calorieën, zoals bij dieeten of maaltijdvervangende producten het geval is. Hierdoor blijft het jojo-effect uit.

Zijn de slankheidskuren volledig natuurlijk?

Ja, al onze slankheidskuren zijn alleen gebaseerd op zuiver natuurlijke producten. Deze producten bevatten geen synthetische toevoegingen of hormoonpreparaten, maar zijn alleen gebaseerd op planten- en kruidenextracten.

Is de Pu Erh Thee lekker om te drinken?

Ja, de Pu Erh Thee is heerlijk zacht van smaak en is van de hoogste kwaliteit.

Mag iedereen de slankheidskuren gebruiken?

Iedereen kan onze producten veilig gebruiken zonder daarbij last te hebben van negatieve bijverschijnselen. De producten zijn zuiver natuurlijk en uitsluitend vervaardigd met kwalitatief hoogstaande ingrediënten. Echter raden wij kinderen en zwangere vrouwen af onze slankheidskuren te volgen. Mocht u twijfels hebben, dan adviseren wij u in dit geval om eerst contact op te nemen met uw huisarts of specialist.

Is sport/beweging een vereiste bij de slankheidskuren?

Nee, maar we raden iedereen aan om een gezonde levensstijl na te streven. Dit omvat een goed voedingspatroon, weinig alcohol- en tabakgebruik en uiteraard voldoende beweging. Beweging heeft immers een positieve invloed op uw stofwisseling en vetverbranding. Het is echter geen vereiste.

Veel mensen kunnen wegens een handicap of andere gezondheidsproblemen niet of weinig bewegen. Ook zij kunnen onze slankheidskuren gebruiken, omdat de kuren ontwikkeld zijn zowel voor mensen die kunnen bewegen, als zij die niet kunnen bewegen.


Nog vragen?

Heeft u nog vragen?
Neemt u dan gerust
contact op via
e-mail of telefoon:

0485-455119