Gratis verzenden vanaf 50 euro

Stappenteller

stappenteller

Wat is een stappenteller?

Eigenlijk zegt de naam het al: een stappenteller of ook wel pedometer genoemd, is een hulpmiddel om het aantal stappen te tellen dat je zet. Of dat nu kleine of grote stappen zijn, de teller telt er telkens eentje bij. Dat gebeurt door middel van een sensor die tijdens het lopen het aantal stappen registreert.

Waarom een stappenteller?

Sommige mensen vinden het leuk om te weten hoeveel afstand ze tijdens het wandelen afleggen. Voor anderen is het een effectief middel om voldoende lichaamsbeweging te krijgen. Wandelen is gezond! Maar hoeveel wandelen is eigenlijk gezond? Daar lopen de meningen over uiteen, maar zeker is dat een paar duizend stappen per dag het lichaam gezond en soepel houdt. Zetten we per dag meer dan 10.000 stappen, dan vallen we zelfs af door het wandelen.

Werken aan conditie met een stappenteller

Het zetten van veel stappen is goed voor de gezondheid. Hoeveel precies, dat is natuurlijk afhankelijk van de huidige conditie. Over het algemeen geldt dat het zetten van 10.000 stappen zeer gezond is en zelfs helpt bij het afvallen. Maar zoiets kun je het beste rustig opbouwen. Begin bijvoorbeeld met het maken van wandelingen van 2.000 of 3.000 stappen. Door vervolgens meerdere en langere wandelingen per dag te maken kun je gemakkelijk aan de 10.000 per dag komen. Op die manier kun je vrij eenvoudig, zonder dure meet-instrumenten of fitness-apparaten aan je conditie werken.

Zowel voor thuis als voor op het werk

Eigenlijk zouden mensen 'voor de grap' eens een stappenteller moeten gebruiken tijdens een gewone (werk-)dag. Sommigen zullen er dan verbaasd van staan hoeveel stappen ze eigenlijk zetten op een dag (de postbode bijvoorbeeld), anderen zullen juist schrikken van het 'tekort' aan stappen (zoals kantoor-werknemers). Juist op die manier kun je zien of je leefwijze wel gezond is. Is dat niet zo, dan kun je er eens over denken om tijdens de lunch een wandeling te maken of na een werkdag naar huis te lopen in plaats van de auto of de bus te nemen.

De stappenteller van Getslim.nl

De luxe stappenteller van Getslim.nl:

De stappenteller is fraai afgewerkt, van degelijke kwaliteit, en kost slechts € 19,-.
Wij adviseren om de stappenteller te gebruiken in combinatie met onze slankheidskuren en/of detox kuren. Uiteraard kunt u de stappenteller ook los bestellen!


Stappenteller


Telt het aantal stappen

Afvallen met wandelen

Met batterij en clipPrijs: Uitverkocht